top of page
IMG_4466.jpeg

EVEN VOORSTELLEN

Hi! Ik ben Janine, geboren Rotterdamse maar inmiddels overgestapt naar het bruisende Amsterdam. Voor zover ik het me kan herinneren heb ik altijd alles leuk gevonden. Het kiezen van een studie (psychologie), een daaropvolgende master (consumenten psychologie) en werkveld (Digital Marketing) waren dan ook een hele wereldreis..

Moeite met kiezen is een rode draad in mijn leven en eigenlijk is dit juist een van mijn sterke punten! Ik vind onwijs veel leuk en ik weet namelijk van veel dingen wat. In het dagelijks leven houd ik me bezig met Digital Marketing en bedenk ik graag nieuwe manieren om digitaal en creatief bezig te zijn. Van huizen bouwen in de Sims naar stukjes schrijven en websites bouwen. En ohja, daarnaast vind ik het ook heerlijk om als nail artist creatief bezig te zijn. 

Ik heb JANINESFAVOURITES opgezet omdat ik op zoek was naar een plekje online waar ik mijn Digital Marketing ervaring overzichtelijk op een rij kan zetten. Ook vind ik het leuk om te schrijven en hier en daar kan je daar de resultaten van zien.

Wil jij nou met mij samenwerken? Dat kan! Stuur me dan een berichtje via janinesfavourites@gmail.com.

Over mij: Over
Over mij: Contact
bottom of page