top of page
  • Foto van schrijverJanine

“Kan je je ticket niet gewoon annuleren, of zo?”

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Hallo liefste lezers,

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om mijn reisdagboek toch online te zetten. Zo kan ook Opa meegenieten van mijn avonturen, want die heeft nog steeds geen smartphone met WhatsApp. Over drie dagen is het zo ver.. Mama is het er nog steeds niet mee eens, en de fantastische quote (die de titel van deze post vormt) komt dan ook van haar. Bedankt mam, ik ga jou natuurlijk ook onwijs missen!


Dinsdag om 21.40 zal mijn vliegtuig vanaf Schiphol opstijgen, om vervolgens zo’n elf uur later weer te landen in Bangkok, Thailand. Ik heb eigenlijk nooit echt buiten Europa gereisd en ik ben ook nog nooit voor langer dan 15 dagen op vakantie geweest. Nu ga ik twee maanden in m’n eentje naar de andere kant van de wereld. Eitje.


Om deze post verder nog een beetje informatief te maken zal ik wat vertellen over de route die ik van plan ben te volgen. Eigenlijk is nu het idee om in Bangkok te beginnen en dan naar het zuiden van Thailand af te reizen. Vervolgens vlieg ik vanaf Kuala Lumpur, Maleisie naar Hanoi, Vietnam. Vanaf daar trek ik dan weer zuidwaarts om uiteindelijk via Ho Chi Minh City terug te reizen naar Bangkok, waar op 22 december mijn vliegtuig richting de thuisbasis op me zal staan te wachten. Ohja! Pap, ik land de 22e om 19.35, zin om me op te komen halen? 🙂


Ik kan het zelf nog steeds niet geloven, maar ik ga het toch echt doen.. Janine op expeditie, laten we maar gewoon gaan. Ik heb een paspoort, een visum, een backpack met wat dingetjes en ik ben ingeënt, kan niet fout gaan.


Toch?

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page