top of page
  • Foto van schrijverJanine

Mijn favoriete haaraccessoires | artikel Fashion United

Bijgewerkt op: 4 feb. 2022

Op dit moment werk ik bij Ellastiek, een haaraccessoiremerk uit Amsterdam. Mijn favoriete merk als het gaat om haaraccessoires. Op hun webshop vind je scrunchies, haarklemmen, tassen en make-up tasjes die trouwens ook perfect zijn om cadeau te geven aan vriendinnen.Voor Fashion United schreef ik een artikel over Ellastiek. Hierin vertellen we je meer over de oprichting en toekomstplannen. Er komen namelijk erg veel leuke nieuwe items en campagnes aan! Ellastiek in 2017 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot in mijn ogen het must-have accessoiremerk van Amsterdam (en de rest van Nederland, uiteraard).4 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


Post: Blog2_Post
bottom of page