top of page
  • Foto van schrijverJanine

Tijd voor de tweemaandelijkse update

Hoi mam, pap en de rest!

Inmiddels alweer bijna vijf maanden (19 weken om precies te zijn) verwijderd van het koude Nederland en mijn geliefde Rotterdam. Best gek dat het nog steeds voelt alsof ik hier pas een paar weekjes zit. De laatste week van mijn stage is inmiddels ingegaan, en vanaf volgende week mag ik weer leven uit een backpack en douchen wanneer het mij uitkomt (grapje). Stiekem heb ik het idee dat ik nou niet heel veel heb meegemaakt de afgelopen twee maanden; vandaar ook het uitblijven van updates (sorry mam).

Gelukkig houd ik naast deze gave blog ook een dagboekje bij met wekelijkse gebeurtenissen; dus met terugwerkende kracht hier weer een update vol foto’s, plezier en avontuur.

Verder heb ik het eigenlijk net iets te druk met genieten dus deze post zal voornamelijk uit foto’s bestaan. Veel plezier met het bekijken van een paar snapshots uit mijn leven hier.

Villa Mutiara

Voor het geval jullie benieuwd waren naar de ‘casa’ waar ik de afgelopen vier maanden verbleef, hier nog wat beeldige plaatjes van mijn woonomgeving.

IMG_1583.jpg

Het zwembad op de 21e


IMG_9871.jpg

The master bedroom aka studio


IMG_9873.jpg

De master  bedroom aka studio


Expedities

Sinds de vorige update ben ik op expeditie geweest naar…

IMG_0121

Penang: Genoten van alle 3d streetart in Georgetown


IMG_1794.jpg

Penang: Genoten van alle 3d streetart in Georgetown


2018-02-24-PHOTO-00000055

Singapore: voor de tweede keer, gotta love it


IMG_1942.jpg

Melaka: Leek net een attractiepark


IMG_1742.JPG

Kuala Lumpur zelf: Alleen een foto gemaakt met het bord, niet bij de gallery geweest #confession


IMG_2266.jpg

Sumatra: wel NEGEN wilde orang utans gezien diep in de Indonesische jungle


Inmiddels staat mijn backpack klaar, want ik vertrek over een paar dagen voor een maand naar Indonesië, woohooo. En ohja, daarna ga ik nog even een kleine maand Touren in de Filippijnen. We kijken wel even hoe het verder loopt (en of ik ooit nog terugkom). Tot nu toe heb ik nog geen retourticket geboekt, dus we houden het even spannend.

Toedeloe, en groeten aan je voeten!

Janine

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page